REKLAMI GEÇ

DEKAD Horonla coştu

DEKAD Horonla coştu

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Karadeniz Gecesi’nin 2’ncisi yoğun katılımla gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2010 Salı, 16:15

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Karadeniz Gecesi coşku doluydu. Hafta sonu Zebrano Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen geceye, Ege Karadenizliler Dernek Federasyonu Başkanı Aydın Özyar, Ege Karadenizli Akademik Eğitimliler Dernek Başkanı Kadir Aksel ve derneğin yönetim kurulu ile üyeleri katıldı.

BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Gecesi’nde, Dernek Başkanı Turgut Orhan çevre illerden gelen Karadeniz dernek başkanlarına, tüm üyelere ve hemşehrilerine teşekkür etti. Ardından Ege Karadenizliler Dernek Federasyonu Başkanı Aydın Özyar, sosyal ve kültürel projelerde kendilerine destek veren Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) Başkanı Turgut Orhan’a teşekkür belgesi takdim etti. DEKAD Basın Sözcüsü İlker Yetimoğlu yaptığı açıklamada “Dernek olarak daha büyük sosyal ve kültürel projelere imza atacağız. Ayrıca katılımlarıyla bize destek veren Denizlili misafirlere de teşekkür ederiz” dedi.

KARADENİZLİ SANATÇI FIRTINA ESTİRDİ
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Karadeniz Gecesi’nin 2’ncisinde sahneye Karadeniz’in güçlü sesi Sait Uçar çıktı. Türkü ve horonlarla gerçekleşen gece renkli görüntülere sahne oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı