REKLAMI GEÇ

Demirtaş: İhtiyaç adil cumhurbaşkanı

Demirtaş: İhtiyaç adil cumhurbaşkanı

Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Türkiye’nin milletin her kesimini kucaklayacak ve her kesime saygılı, toplumsal mutabakat sağlayacak, adil bir cumhurbaşkanına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 14:32

Demirtaş, toplumsal  gerilim had safhaya çıktığı, siyasi kutuplaşmaların zirve yaptığı, “tek adam” yönetiminin ayak seslerinin duyulmaya başlandığı, demokratik hakların ve özgürlüklerin ayaklar altına alındığı bir ortamda cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşeceğini belirtti.

Türkiye’nin sükûnete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Demirtaş, “Bir partinin mensuplarını değil, Türk milletinin her kesimini kucaklayacak ve her kesime saygılı, toplumsal mutabakat sağlayacak, adil bir cumhurbaşkanına ihtiyaç vardır. Türkiye’nin tüm erklerine saygılı, erkler arasındaki ahengi kurarak hizmet edecek bir cumhurbaşkanına ihtiyacı vardır. Türkiye’nin komşularımızla dost, komşularımızdaki kargaşayı iç siyaset uğruna körüklemeyen, bu kargaşaları ortadan kaldırmak için çabalayan, dünyayla dost, herkese saygılı bir tavır takınmasına katkıda bulunacak bir Cumhurbaşkanı’na ihtiyacı vardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı