REKLAMI GEÇ

Demirten güven tazeledi

Demirten güven tazeledi

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği 2. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Fehmi Demirten, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 11:32

Dernek salonunda gerçekleşen genel kurula Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı M. Şevket Şenel, dernek üyeleri ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı.

Kongre Divan Kurulu Başkanlığına Metin Karaman‘ın seçilmesinin ardından açılış ve yoklama alındı, daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet raporları, gelir gider raporları, denetim tutanağı ve tahmini bütçe okunarak genel kurula devam edildi.

Kongrede konuşan Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, yönetiminin faaliyetlerini anlattı. Demirten, “Bizler 2011 yılında müteahhitler olarak bu birliği oluşturduk, bir araya geldik. Kurduğumuz yapı faydalı işler yaparak bugüne kadar gelmeye devam etti. Tabi ki bu genel kurullar yeni bir heyecan kazanma günleridir. Buradan aldığımız katılım ve ivme ile destek ile daha güzel işler yapma noktasında azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Mart 2011 yılında kurulduk o zamanlar sayımız 20’lerde idi şimdi 100’lerdeyiz. Bu sayıyı arttırmak tabi ki mümkün ama maksadımız üye arttırmak değil, bu meslekte kaliteyi arttırmak ve muhafaza etmektir” dedi.

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Fehmi Demirten güven tazeledi. Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği 2’inci Olağan Kongresi sonucunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Fehmi Demirten, İbrahim Şenel, Veli Aytuğ, Süreyya Kaya, Server Munis, Ahmet Ö. Haybat, Ertan Büyükdağ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı