REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu yeni hizmet binasına kavuştu

Denizli Barosu yeni hizmet binasına kavuştu

Denizli Barosu’nun yeni hizmet binası gerçekleştirilen törenle açıldı. Denizli Barosu’nun, Türkiye Barolar Birliği’nin de desteği ile 8,5 milyon liraya mal ettiği yeni hizmet binasının açılışına Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 18:46

6700 metrekare kapalı alana sahip, içinde idari bölümlerin yanı sıra, çoklu kullanım amaçlı bin kişilik salon, eğitimlerin gerçekleştirildiği 400 kişilik toplantı salonu, otoparkı, ticari alanları, düğün salonu, kütüphanesi, arşiv bölümü ve ibadet alanları bulunan yeni Denizli Barosu binasının açılış törenine Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, adli yargı mensupları, avukatlar ve davetliler katıldı.

denizli-barosu-acilis-3

“HİZMET BİNASI AYNI ZAMANDA EĞİTİM MERKEZİ DE OLACAK”
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, yeni hizmet binasının yapımında başta Türkiye Barolar Birliği olmak üzere destek verenlere teşekkür etti. Hizmet binasına kavuşmaları nedeniyle mutluluk yaşadıkları bugünde ülkenin büyük sıkıntılar yaşadığını ve birbiri ardına üzücü haberler aldıklarını belirten İlhan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu kötü günlerin üstesinden geleceğini ifade etti.

denizli-barosu-acilis-1

Açtıkları hizmet binasının öncelikle eğitim merkezi olacağını anlatan İlhan, “Bölgeye hitap eden eğitim merkezi olacak. Mesleki eğitimin yanında kültür ve sanat merkezimizin çabasını da paylaşmak istiyorum. Eğitimde, kültürde, sanatta da hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

denizli-barosu-acilis-2

“SİHİR DEĞNEK OLSA DA ADALET SARAYINA ADALET KOYABİLSEK”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise kötü günler yaşandığını belirterek şehitlere rahmet diledi. Orduların Suriye’ye girdiği dönemde “Askerlerimizi Allah korusun” dediğini hatırlatan ve kendisine “ÖSana ne, ordu komutanı mısın?” denildiğini ifade eden Feyzioğlu, “Buradan yeniden tekrarlamak istiyor. Ben Türk vatandaşıyım, bu ülkenin asli unsuruyum. Evet bize düştü buradan bir kez daha sesleniyorum” dedi.

Herkes için hukuk devleti ve adil yargılama isteyen Feyzioğlu, “Haklıyı haksızdan, suçluyu suçsuzdan ayırmak için adil yargılama istiyoruz. Bu dönemde umudun ışığını avukatlar yakacak. Her zorlukla aynı anda omuz omuza mücadele etmek zorundayız. Çünkü Türkiye hukuk devleti, demokrasi ülkesi. Bir sihirli değnek olsa da adalet saraylarının içine adalet koyabilsek. Bunun için hep yan yana olacağız. Türkiye’de iyi ki avukatlar var” dedi.

denizli-barosu-acilis-4

Avrupa ile ilişkilere de değinen Feyzioğlu, “Türkiye Avrupa’nın kapısında değildir, Türkiye Avrupa’nın kendisidir. Çünkü Avrupa’nın tüm değerleri bu topraklardan fışkırmıştır. Atatürk’ün bize bıraktığı cumhuriyet, en büyük örnektir” dedi.

AÇILIŞ PROTOKOL ÜYELERİ TARAFINDAN YAPILDI
Konuşmaların ardından Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu birbirlerine hediyeler sundu.

Tören, protokol üyelerinin hep birlikte kurdelayı keserek Denizli Barosu’nun yeni binasını hizmete açmasıyla tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı