REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’nun üye sayısı 1.010 oldu

Denizli Barosu’nun üye sayısı 1.010 oldu

Denizli Barosu’nun üye sayısı 13 genç hukukçunun katılımıyla 1.010 oldu. Baro Başkanı Müjdat İlhan, yeni katılımlarla daha da güçlendiklerini vurguladı, adalete duyulan güvendeki düşüşe dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2016 Cuma, 12:28

Eğitimlerinin ardından stajlarını da tamamlayan 13 genç hukukçu, Denizli Barosu Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle meslek yemini etti ve avukatlık ruhsatlarını aldı. Yeni katılımlarla Denizli Barosu’nun üye sayısı 1.010’a yükseldi.

Yemin töreninde konuşan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, son yıllarda yaşanan gelişmeler nedeniyle Türkiye’de adalete duyulan güvende ciddi bir düşüş olduğuna işaret etti. İlhan, “Genç meslektaşlarımın mesleğimize çok önemli katkılar koyacağına inanıyorum. Başarılı birer meslek hayatı onları bekliyor. Hem ülkemize hem de mesleğimize büyük hizmetleri olacaktır” dedi

İlhan’ın konuşmasının ardından genç avukatlar Emin Can Akıncı, Güngör Kevser Ekiz, Meltem Dağtaş, Yasemin Akbulut, Simge Sürücüoğlu, Büşra Çalık, Fatma Özcan, Tuğba Ulutürk, Hanse Arslan Esra Tanrıverdi, Elif Nur Uygur, Ümmühan Kavçakar ve Emin Mert Turgut ruhsatlarını aldı ve cübbelerini giyerek mesleğe ilk adımı attılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı