REKLAMI GEÇ

ENVER’de Akgün güven tazeledi

ENVER’de Akgün güven tazeledi

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. eğitim salonunda yapılan seçimlerde Başkan Mehmet Akgün güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2017 Cumartesi, 14:59

Genel Kurul toplantısına Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Enerji Verimliliği Derneği üyeleri katıldı.

Üyelere seslenen Şube Başkanı Mehmet Akgün, göreve geldikleri günden bu yana enerji verimliliği konusunda birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, bu projelerin sonuçlarında toplumda enerji verimliliği ile ilgili farkındalık oluşturduklarını kaydetti.

Akgün, “Ülke olarak enerji kaynaklarımız maalesef yetersiz. Bu sebeple enerji ihtiyacımızın çoğunu ithal ediyor ve bu ithalatın karşılığında da büyük rakamlarda ödemeler gerçekleştiriyoruz. Dernek olarak yaptığımız çalışmalarda Denizli’nin sanayi sektöründe %20lik bir enerji tasarrufu potansiyeli olduğunu belirledik. Hepimiz evlerimizden işyerlerimize kadar her yerde enerji verimliliği ile ilgili daha hassas olduğumuz takdirde hem geleceğimize hem de ülke ekonomimize büyük katkı sağlayabileceğimiz kanaatindeyim. Biz dernek olarak üyelerimiz ile birlikte sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmenin haklı huzuru ve gururu içerisindeyiz. Tüm halkımızı da bu huzura davet ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Mehmet Akgün’ün güven tazelediği seçimlerde yönetim kurulu Mahmud Güngör, ADM Elektrik adına Meriç Ger, Enerya adına M. Akif Tulukcu, Ufuk Aras, Yard. Doç. Dr. Selami Kesler, Ali Ordu, M. Uğur Tatar, Mustafa Kabukçu, Muhammet Özdemir, Mustafa Ali Güner, Osman Kabalay ve Yasin Oğuz’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı