REKLAMI GEÇ

DGC yönetimiyle buluştular

DGC yönetimiyle buluştular

Kısa süre önce olağan genel kurulunu tamamlayan ve yeni yönetimini belirleyen Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip ve Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, DGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 12:35

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne (DGC) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve DGC Başkanı seçilen Osman Nuri Boyacı ile ekibine başarılar diledi.

Garip, Denizli’de gazetecilerin ve medya kurumlarının üstün bir hizmet anlayışı ile fedakarca çalıştıklarını ve toplum değerlerine ters düşmeyecek nitelikte yayınlar yaptıklarını söyledi.

Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden Garip, “Bizler gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. Prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevler için şahsınızda tüm Denizli basınına teşekkür ediyorum. Görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı da Garip’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Boyacı ziyaret sonunda Garip’e Denizlili gazetecilerin çektiği bir fotoğraf hediye etti.

Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş’ta DGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan isimler arasındaydı.

Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve TES Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, DGC Başkanlığına seçilen Osman Nuri Boyacı ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Gencer ve TES Şube Başkanı Turgay Demirtaş’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı