REKLAMI GEÇ

DENİZLİ SMMMO dur durak bilmiyor

DENİZLİ SMMMO dur durak bilmiyor

Denizli SMMM Odası, muhasebe mesleğine, meslek mensuplarına, topluma olan sorumluluğunun bilinciyle, her yıl bir önceki yıla göre faaliyetlerini zenginleştirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:11

Muhasebe mesleğinin yücelmesi, gelişmesi ve başarıya ulaşması konusunda dün olduğu gibi bugün de çalışan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, bu çalışmalarını her platformda sergiliyor. Bu platformlarda, dünyadaki ve ülkemizdeki ekonomik daralma, bu daralma sonucu ortaya çıkan mesleki sorunlar da tartışılıyor ve oluşturulan ekonomi masası ile çözüm önerileri üretilmeye çalışılıyor.

Denizli SMMM Odası, kurumlarla ilişkilere verdiği önem çerçevesinde; kurul üyeleri, ilçe temsilcileri ve meslek mensupları ile Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’na bağlı müdürler, Çal, Çivril, Çardak, Bozkurt, Buldan, Sarayköy, Güney, Bekilli Vergi Dairesi müdürleri, mal müdürlerinin de katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda; geçmiş dönem çalışmaları sinevizyon gösteri ile anlatılırken, gelecek döneme ilişkin yol haritası belirlendi. Önümüzdeki dönemde de; ortak noktası muhasebe mesleği, ortak paydası Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerleri olarak benimsenen misyonla ve her dönem yenilenen vizyonla üye odaklı faaliyetlerin sürdürüleceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı