REKLAMI GEÇ

Denizli Tabip Odası’ndan vefa örneği

Denizli Tabip Odası’ndan vefa örneği

Denizli Tabip Odası yeni konferans ve toplantı salonuna kavuştu. Düzenlemesi yapılan konferans salonuna Dr. Nezihe Baltalı, toplantı odasına ise geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybeden Dr. Murat Alten’in isimleri verildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2015 Perşembe, 12:15

Denizli Tabip Odası’nda bir süredir devam eden düzenleme çalışmaları tamamlandı. Doktorların katkısı ile başlatılan tadilat işleminin sona ermesi nedeniyle açılış yapıldı. Törene Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, Dr. Nezihe Baltalı, eşi Derya Baltalı, Dr. Meral Alten ve oda üyesi doktorlar katıldı.

denizli-tabip-odasi-tadilat-bitti-yenilendi-ic-1

İlk olarak Dr. Nezihe Baltalı’nın isminin verildiği konferans salonu açıldı. Açılış öncesi davetlilere seslenen Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, yenileme sürecinde tüm üyelerin büyük katkılarının olduğunu söyledi.

Önem, “Dr. Nezihe Baltalı yenilenme aşamasında büyük bir katkı ile bize destek oldu. Kendisine oda adına çok teşekkür ederim. Yeni Tabip Odamız Denizli ve hekimlerimize hayırlı olsun” dedi.

Ardından vefat eden Dr. Murat Alten’in isminin verildiği toplantı salonu açılışını Alten’in eşi Dr. Meral Alten yaptı.

denizli-tabip-odasi-tadilat-bitti-yenilendi-ic

Günün anısına pasta kesilmesinin ardından Başkan Önem Tabip Odası’nın yenilenmesinde büyük katkı sağlayan Dr. Nezihe Baltalı’ya plaket sundu. Dr. Murat Alten’in plaketini ise eşi Dr. Meral Alten aldı.
Etkinlik şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı