REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak CSA Vakfı’nda

Vali Altıparmak CSA Vakfı’nda

Vali Ahmet Altıparmak, eğitim, kültür ve sanata destekleriyle tanınan Abalıoğlu Ailesi’ni ziyaret etti. Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı, Zaferiye Abalıoğlu Bilim Sanat Merkezi ve Doğa Çevre Vakfı (DOÇEV) ile Dentaş Özel Eğitim Merkezi’ni gezen Altıparmak, Ali ve İsmet Abalıoğlu kardeşlerden bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 16:44

Vali Ahmet Altıparmak, CSA Vakfı ile DOÇEV, Bilim Sanat Merkezi ve Dentaş Özel Eğitim Merkezi’nin bir arada olduğu binaya gelişinde Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu ve Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu ile diğer yöneticiler tarafından karşılandı.

denizli-vali-ahmet-altiparmak-csa-vakfini-ziyaret-etti-2

CSA Eğitim ve Kültür Vakfı kitap salonunu gezen Altıparmak, daha sonra sanat galerisi ile diğer sanatsal etkinliklerin yapılacağı bölümlerde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı. Toplantı salonunda da slayt eşliğinde vakfın ve merkezlerin faaliyetleriyle ilgili bir sunum yapıldı.

Bu arada, Vali Altıparmak’a ziyaretin anısına adına dikilmek üzere Abalıoğlu Ailesi tarafından DOÇEV’e 50 adet fidan bağışı ile ilgili sertifika takdim edildi.

denizli-vali-ahmet-altiparmak-csa-vakfini-ziyaret-etti-1

Altıparmak, daha sonra Dentaş Özel Eğitim Uygulama ve Dentaş Özel Eğitim İş Uygulama merkezlerinin de yer aldığı inşaatta incelemelerde bulundu. İnşaatın son durumu hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Murat Erdem, merkezde eğitim görecek olan çocukların ruhsal ve fiziki açıdan her gereksinimlerinin düşünüldüğünü, duvarlardan yerdeki renk uyumuna kadar her şeyin onlar için özel olarak dizayn edildiğini anlattı. Vali Altıparmak, ziyarette otistik çocukların eğitim göreceği tüm sınıf ve sosyal alanları yakından inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı