REKLAMI GEÇ

Fark Et Park Etme kampanyası Türkiye’ye örnek oldu

Fark Et Park Etme kampanyası Türkiye’ye örnek oldu

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin, araçlarını hatalı park eden sürücülere yönelik başlattığı ‘Fark Et, Park Etme’ adlı kampanya, Altı Nokta Körler Derneği Genel Merkez tarafından başarılı bulundu ve diğer illere tanıtılmak üzere örnek alındı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 14:48

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi, 15 Ekim’de araçlarını hatalı park eden sürücüleri uyarmak üzere başlattığı ‘Fark Et, Park Etme’ adlı kampanya, ses getirdi. Altı Nokta Körler Derneği Genel Merkezi, Denizli Şubesi’nin çalışmasını başarılı buldu ve diğer illere yayılması için girişim başlattı.

Kaldırıma park edilen otomobillerden dolayı yürümekte zorlanan Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi üyeleri, ‘Fark Et, Park Etme’ yazılı stickerları hatalı park edilen araçlara yapıştırıp, sürücülere uyarıda bulunuyor. 15 Ekim’de start alan bu kampanya, kısa sürede Altı Nokta Körler Derneği Genel Merkez’in de dikkatini çekti.

Genel Merkezin diğer illere tanıtılması için kampanyanın örnek alındığını söyleyen Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Reşat Göcen, “Genel merkez aynı etiketleri bizden istedi. Diğer illere tanıtmak için. Denizli’de biz bu kampanyayı 10 bin sticker ile başlattık ancak sivil toplum kuruluşları ile tam olarak bağlantı kuramadığımız için fazla ilerletemedik. Sivil toplum kuruluşları ile görüşmeye başlayarak bu kampanyayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı