REKLAMI GEÇ

Denizlili Cemre 25 yaşında, Başkan oldu

Denizlili Cemre 25 yaşında, Başkan oldu

Denizlili genç mimar Cemre Şahin Kazıcı, Aydın’da genç yaşta alınması zor bir unvan kazandı. Mimarlar Odası Aydın temsilciliği seçimlerinde en yüksek oyu alan ilk 5 arasına giren Cemre, yapılan görev dağılımında başkanlığa seçildi. Cemre Şahin kazıcı henüz 25 yaşında.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2017 Cumartesi, 14:05

Aydınlı mimarlar geçtiğimiz hafta seçim heyecanı yaşadı. Mimarlar Odası Aydın İl Temsilciliği için 10 isim, 5 kişilik yönetim kurulu için yarıştı.

MİMO İl Temsilciliğinin 17. Dönem Genel Kurulu öncesi blok olarak seçime giren ve aralarında Denizlili anne Mukadder Elçi Şahin’in kızı Cemre Şahin Kazıcı’nın da bulunduğu 5 isim blok olarak seçimlere girdi.

Oy kullanan MİMO Aydın Temsilciliği üyelerinin çoğunluğunun oyunu alan 5 kişilik liste, delinmeden İl Temsilciliği yönetim kuruluna seçildi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Seçimlerin hemen ardından yapılan görev dağılımı toplantısı sonucunda Başkanlığa Cemre Şahin Kazıcı seçilirken, Başkan Yardımcısı Tuba Özpınar, Sayman Mehmet Zahit Aksu, Sekreter Semih Cepehan oldu, Tuncer Saray da üye olarak kaldı.

ÇALLI ANNENİN KIZI
Bir doktorla kısa süre önce yaşamanı birleştiren genç mimar Cemre Şahin Kazıcı henüz 25 yaşında. Bu yaşına rağmen elde edilmesi zor bir mesleki unvanı ve kazanıp sorumluluk alan Kazıcı, Çallı bir annenin kızı. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni okuduktan sonra ailesinin yaşadığı Aydın’da iş hayatına atılan Cemre’nin annesi Mukadder Elçi Şahin, Çal’ın tanınmış ailelerinden.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı