REKLAMI GEÇ

Denköyder üyeleri fuarda

Denizli Köylerini Kalkındırma Derneği (DENKÖYDER) ve Denizli Süt Üreticileri Birliği, Kaleli muhtar ve kooperatif başkanlarını, İzmir Tarım Fuarı’na götürdü.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2007 Cuma, 01:00

Denizli Köylerini Kalkındırma Derneği (DENKÖYDER) ve Denizli İli Süt Üreticileri Birliği, Kaleli muhtar ve kooperatif başkanlarını İzmir Eurasia 2007 AGROEXPO 3. Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına Fuarı’na götürdü. Fuara, Adamharmanı, Kırköy, Yeniköy, Muslugüme, Künar, Ortaköy, Muhtarları, Çamlarca, Ortaköy, Kale Merkez Köyleri Kooperatifi başkanları ile önder çiftçiler katıldı.

           

Fuarda heyetin en çok; yem bayileri, fidan yetiştiricilerisüt sağım teknolojilerive hayvancılıkla ilgili stantlar ilgisini çekti. Fuarda, dernek üyelerini ekolojik (Organik) tarım konusunda bilgilendirmek amacıyla, ETKO firması yetkilileri ile Denizli ve ilçelerinde seminer verilmesi kararlaştırıldı.

KünarKöyü Muhtarı İsmail Yeşilkünar, “Bundan on yıl önce söylenenler bize hayal gibi geliyordu. Fuarlar sayesinde on yıl önce bize söylenenlerin doğru olduğunu gördüğümüz gibi, bundan sonrakiler için ön yargılı değiliz artık” dedi. DENKÖYDER Başkanı Ahmet Parlak, “Derneğimizin bu gibi tarım fuarlarına katılımı geleneksel hale gelmiştir. Her fuardan yeni bir tecrübe kazanarak ve açılım yaprak dönüyoruz. Daha önce Denizli’de düzenlediğimiz ‘Organik tarım’ konulu semineri, ETKO firması yetkilileri ile ilçe ve köylerde yapmak için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı