REKLAMI GEÇ

DESİAD’dan kınama

DESİAD’dan kınama

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Ankara’da düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 16:41

DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Ankara’da yapılan terör saldırısını kınadı. Yavuzçehre, “İçinde yaşadığımız topraklarda barış için toplanmak bile saldırı sebebi olmakta ve bizlerin birbirimize olan güven ve sevgimiz kana bulamaktadır. Bu durum karşısında sorumluların bulunması üzülerek belirtmeliyiz ki, yeterli değildir. Sorumlular bulunmalı ve tüm dünyanın desteği yanımıza alınarak bu örgüt veya örgütlerin ortadan kaldırılması sağlanmalıdır” dedi.

Gelinen süreçte en önemli görevin siyasi partilere düştüğünü ifade eden Yavuzçehre, “Bu noktada siyaset kurumu temsilcilerinin aynayı kendilerine çevirmeleri ve acil olarak günübirlik, kısır ve çözümden, uzlaşmadan uzak tavırlarını bir kenara bırakmaları gerekmektedir. Seçimlerden sonra bir hükümet kurma eğilimi göstermek tüm siyaset kurum temsilcilerinin görevidir. İçinde bulunduğumuz dönemde hükümet kurmayarak veya kurulmasına engel olarak oturdukları koltuklarda vatanlarına ihanet edenlerin seçim sonuçlarında cezalandırılacakları çok barizdir. Başkentimizin göbeğinde bu tip bir bombalı saldırının yapılmış olmasına rağmen bir güvenlik açığının olmadığını söyleyen bir siyasetin içinde bulunduğu cehaletten çıkmak için neye ihtiyacı olduğunu sorgulamak gerekmektedir. Acımız çok büyüktür. Bugün hepimize düşen görev birlik beraberlik içerisinde yaralılarımızın şifası için dua etmek, kayıplarımız için yas tutmaktır. Terör bizlerde korku yaratmayı hedefler. Terör bizleri birbirimize düşman etmek ister. Terör karamsarlığı bizlere benimseterek yarınlarımız hakkında korku ve şüphe duymamızı ister. Bizler buna izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı