REKLAMI GEÇ

Destek bekliyorlar

Destek bekliyorlar

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce, İzmir’de 9-13 Mayıs tarihleri arasında açacakları 3. Denizli Sergisi’ne, Denizlili firmalardan destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

İzmir Denizlililer Derneği’nin düzenlediği, Denizli Ürünleri Sergisi’nin bu sene 3’üncüsü gerçekleştirilecek. 9 Mayıs’ta, İzmir Enternasyonel Fuarı’nda açılacak sergiye, Denizlili büyük firmaların de destek vermesini isteyen, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce, DGC’de, serginin organizasyonunu üstlenen Şehir Fuarcılık Satış Danışması Ömür Dilişen ile birlikte basın toplantısı yaptı. Dernek olarak, Denizli’de üretilen ürünlerin tanıtılması için bugüne kadar çok çaba sarfettiklerini belirten İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce, “Denizli’nin İzmir’deki bir temsilcisi gibi hareket ediyorum. Bugüne kadar yaptığımız 2 sergide de başarılı olduk ancak istediğimiz başarıyı yakalayamadığımızı düşünüyoruz. İlçelerin ziraat odaları ve belediye başkanları bize destek oluyor ve ürünlerini bizim sergimizde sergiliyorlar ancak Denizli’nin büyük tekstil firmaları bize destek olmuyor. Denizli’de, bizi ve sergimizi küçümsüyorlar. Büyük tekstil firmaları, ‘Biz yurtdışı fuarlarına katılıyoruz’ diyerek bizim fuara katılmıyorlar. Amacımız birlikte olmak. Fuar için destek bekliyoruz” dedi. Geçen sene ikincisini açtıkları sergide, 50 milyar liraya yakın bir satış yapıldığını ifade eden Gürce, “Bizim hedefimiz, küçük ve perakende satışlar yerine, sergide ihracata yönelik satışların yapılması. Bunun için de sergiye destek gerekiyor. 9-13 Mayıs tarihleri arasında, İzmir Enternasyonel Fuarı’nda, Denizli’nin ilçelerinin giyim, tekstil, turizm, el sanatları ve yöresel ürünlerinin sergileneceği reyonlarda, sesimizi tüm Ege’de duyuracağımıza inanıyorum. Geçen yıl 50 firmanın katıldığı sergiye, bu sene de aynı oranda katılım bekliyoruz” diye konuştu.

9 Mayıs’ta açılacak olan 3. Denizli Ürünleri Sergisin’de, Buldan Ali Tunaboylu Metem Kız Meslek Lisesi bir defile sunacak. Tavas Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun gösteri yapacağı sergide, Kızılcabölük Belediyesi de defilede yer alacak. Fatoş Moda Evi’nin defilesinin de yer alacağı sergide, Ege Yolcusu İlhan Yolcu bir konser verecek. İzmir Muğlalılar Derneği’nin de bir etkinlikle yer alacağı sergi kapsamında, 12 Nisan Cumartesi günü Grup Yelin-Hakan Akmaz konseri, Fikret Bayram Bale gösterisi var. Sergide, 13 Nisan’da da İzmir Aydınlılar Derneği bir etkinlik yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı