REKLAMI GEÇ

DGC’den kadınlara karanfilli kutlama

DGC’den kadınlara karanfilli kutlama

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Denizli Basın Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, DGC Başkanı Bülent Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Say, kadın basın mensuplarıyla biraraya gelerek kadınlar ve sorunlarıyla ilgili sohbet etti. DGC Yönetimi, katılanlara karanfil dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2008 Cuma, 01:00

1921 yılından beri kutlanan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Denizli Basın Merkezi’nde DGC Yönetimi kadın üyelerine yönelik bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Denizli’de görev yapan kadın basın mensupları ve Denizli Kadın Meclisi Başkanı Fatma Kılınç ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan DGC Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Say, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün, İkinci Dünya Savaşı’nın sürdüğü yıllarda pek çok ülkede kutlanmasının yasak olduğunu belirterek, günümüzde bu etkinliğin, daha geniş kitlelere yayıldığına dikkat çekti. DGC Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ise, kadınların toplumdaki yeri ve önemini anlatarak, tüm kadınların dayanışma içinde olması gerektiğine işaret etti. Bu konuşmaların ardından kadınlar ve sorunlarıyla ilgili konuşuldu ve çözüm önerileri anlatıldı.

DGC Yönetimi, etkinliğin sonunda katılımcılara karanfil dağıtarak, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı