REKLAMI GEÇ

Dönem sözcüsü ADD

Dönem sözcüsü ADD

Denizli Demokrasi Platformu’nda, dönem sözcülüğü görevi ADD Denizli Şubesi’ne verildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2010 Perşembe, 17:30

Denizli Demokrasi Platformu, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ev sahipliğinde toplandı. 26 demokratik kitle örgütü ve 4 siyasi partinin katılımı ile yapılan platform toplantısında; Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması, son günlerde artan terör olayları ve Denizli kamuoyunu yakından ilgilendiren son gelişmeler değerlendirildi.

Yürütme kurulu ve dönem sözcüsü belirlendi
Platform üyesi kurum temsilcilerinin gündeme ilişkin görüş ve önerilerinin ele alındığı toplantı sonunda, gündem doğrultusunda yapılacak eylemler karara bağlandı. Toplantıda, platform sözcülüğü ve yürütme kurulu için yapılan seçim sonunda Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi dönem sözcülüğüne oy birliği ile seçildi. Denizli Demokrasi Platformu Yürütme Kurulu’nda; Denizli Barosu, Eğitim-İş Denizli Şubesi, Türk-İş Denizli Temsilciliği ve TGB (Türkiye Gençlik Birliği) yer aldı.

Bülten ile halkı bilgilendirecekler
Platformun 2010-2011 dönemi çalışma izlencesine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda ayrıca, Denizli yerelinde gelişen olaylar ile ilgili halkı bilgilendirme amaçlı bir bülten yayınlanmasına karar verildi. Denizli Demokrasi Platformu Yürütme Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Yeni dönemde gerek yerel ve gerekse ülke gündemindeki her türlü haksız ve hukuk dışı uygulamalar konusunda, platformun duyarlı tavrını sürdüreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı