REKLAMI GEÇ

Aydoğan: “10 Kasım törenleri ertelenemez!”

Aydoğan: “10 Kasım törenleri ertelenemez!”

Denizli’de bazı okullarda 10 Kasım törenlerinin çeşitli bahanelerle cuma ya da pazartesi gününe alındığı yönündeki duyumlar üzerine Eğitim-İş Denizli Şubesi’nden sert açıklama geldi. Başkan Namık Kemal Aydoğan, “10 Kasım törenleri ertelenemez!” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2018 Çarşamba, 13:59

Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan, 10 Kasım Atatürk’ü anma törenlerinin yurt genelinde 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 9.05’te saygı duruşunu kapsayacak şekilde yapılması gerektiğini belirterek, aksi bir durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

İl genelindeki bazı okul müdürlüklerince günün tatil günü olması ve Motorlu Taşıtlar Sınavı gerekçe gösterilerek törenleri cuma ya da pazartesi gününe aldıkları yönünde duyumlar aldıklarını belirten Aydoğan, Whatsap guruplarında bu yönde paylaşımların yapıldığını kaydetti.

EĞİTİM-İŞ olarak bu duyarsızlığı kabul etmelerinin, görmezden gelmemiz mümkün olmadığını ifade eden Aydoğan, “Kurucu liderimiz, başöğretmenimiz ATATÜRK’ün sonsuzluğa uğurlanışının 80. yıldönümünde gününde ve saatinde anılması gerektiğini düşünüyoruz. Yetkili makamlara da durumu ilettik. Konuyu takip edeceğimizi kamuoyuna bildiririz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı