REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş üyelerinden milletvekillerine fakslı çağrı

Eğitim-İş üyelerinden milletvekillerine fakslı çağrı

Eğitim-İş Denizli Şubesi üyeleri, hükümete “çalışma güvenceme dokunma, 3600 ek göstergemi hemen ver” çağrısı yaparken, bu konuda destek için Denizli milletvekillerine birer faks mesajı gönderdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2015 Pazartesi, 17:45

Eğitim-İş Denizli Şubesi yönetici ve üyeleri, memurların iş güvencesinin kaldırılmaması ve 3600 ek göstergesinin verilmesi için Denizli milletvekilleri aracılığıyla hükümete seslendi. Şube Başkanı Kadem Özbay, yönetim kurulu ve üyeler, PTT Müdürlüğü binasına gelerek önce basın açıklaması yaptı. Daha sonra da hazırlanan metni Denizli milletvekillerine faksladı.

denizli-egitim-is-uyelerinden-hukumete-cagri-ic-1

Eğitim-İş Şube Başkanı Kadem Özboy, iktidarın her fırsatta 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda köklü değişikliğe gideceğini, memurun iş güvencesinin kaldırılması için çalışmaların başladığını dile getirdiğini, siyasal iktidarın emrindeki çalışanların hukuka değil kendisine bağlı olmalarını amaçladığını, bunu da iş güvencesini kaldırarak yapmak istediğini söyledi.

denizli-egitim-is-uyelerinden-hukumete-cagri-ic

Eğitimde yaşanan sorunların önemli nedenlerinden birisinin öğretmenlerin ekonomik durumlarındaki yetersizlik olduğunu belirten Özbay, “Eğitim çalışanlarının ekonomik durumlarındaki yetersizliğin kısmen de olsa kaldırılması için devlet memurlarının hizmet sınıfları, görev türleri ve aylık aldıkları dereceler itibariyle belirlenmiş olan ek gösterge rakamlarının yeniden düzenlenmesine gereksinim vardır. Eğitim-İş olarak, ek gösterge cetvelinin eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı bölümünün gözden geçirilerek, yeniden düzenlenmesi ve eğitim çalışanlarının ek göstergesinin yükseltilmesi talebimizi milletvekillerine faks ve e-postalar göndererek iletmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı