REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş’ten Denizli protokolüne sitem

Eğitim-İş’ten Denizli protokolüne sitem

CHP il yönetiminden, Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim İş Denizli Şubesi’ne ziyaret. CHP’li yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Kadem Özbay, kutlamada bulunmadıkları ve davet etmedikleri gerekçesiyle Denizli protokolüne de sitemde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2016 Perşembe, 13:41

Eğitim İş Denizli Şubesine, CHP İl Örgütü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret etti. Ziyarete CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

denizli-chp-egitim-is-ziyaret-1

CHP Denizli İl Örgütü’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Eğitim İş Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay, “24 Kasım’da değil mümkünse bu ülkenin aydınlanmasına emek vermiş öğretmenlerin herkesin huzurunda tekrar tekrar hatırlanmasını istiyoruz. Denizli’deki CHP’li arkadaşlar bugünkü gibi her defasında bizim yanımızda olmuştur. Onlara ayrıca teşekkür ederiz. Bugün öğretmenler gününde İl Milli Eğitim Müdürü olmak üzere sayın Valimiz şahsen davet, tebrik almadığımı da iletmek istiyorum. Bugün ülkeyi yönettiğini zanneden iktidar partisinden herhangi bir il başkanı ve milletvekilleri tarafından örgütümüz adına kutlama almadık. CHP Milletvekillerimiz sabah ve dün benimle ayrıca konuştular. Başöğretmenimiz olarak kabul ettiğimiz, herkesin başöğretmeni vardır ama bu ülkenin tek bir başöğretmeni vardır. Birileri bu ülkede başkomutan oldum diyebilir ama baş öğretmenlik kimseye nasip olmamıştır. Çünkü Başöğretmenlik Mustafa Kemal’indir. Başöğretmenlik Ünvanı’nı kabul ettiği bir gündür. Türkiye’nin karanlık günlerinde ışık olmaya çalışan tüm eğitim emekçilerin bugünlerini kutluyorum” dedi.

denizli-chp-egitim-is-ziyaret-2GÖKÇEK’İN TWEETLERİNE YANIT
Eğitim İş Sendikası’nın öğretmenler için yaptığı anket sonrası tweet atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçe’ye yanıt veren Başkan Özbay, “Eğitim İş Sendikasının yaptığı anketi ulusal basın paylaştı. Hürriyet gazetesi de ‘Öğretmenlerin acı tablosu’ demiş. Ekonomik ve yaşam zorluklarını anlatan anket çalışmasını sabah başka işi olmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek tweetler atmış. Ben de şöyle bir cevap verdim: Öğretmenliğin en büyük cefası da ne aldığımız paranın ağzındadır ne de görev yaptığımız yerdeki zorluktadır. En büyük cefası bize böyle parmak sallar konuşma cüreti gösteren aymazlıkta sınır tanımayan bugün belli koltuklara cumhuriyetin nimetleri öğretmenleri sayesinde oturmuş kişilerin öyle ya da böyle bizim emeklerimiz sayesinde buralara gelmiş olduklarını görmektir” diye konuştu.

Eğitim İş Sendikası üyeleri ve Türkiye’ye ışık tutan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, “ Eğitim- İş Sendikası mesleği etrafında duran ve aydınlığı ilke edinmiş bir örgütümüzdür. Bu vesile ile öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın gününü kutluyorum” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı