REKLAMI GEÇ

Eğitimcilerden teröre lanet

Eğitimcilerden teröre lanet

Eğitim-İş Denizli Şubesi üyesi eğitimciler Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Delikliçınar Meydanı’nda basın açıklaması yapan eğitimciler, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile emniyet teşkilatının başındaki isimleri istifaya davet etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 18:08

Önce Ankara’da, ardından da Diyarbakır’da yaşanan terör saldırısını kınamak ve terörü lanetlemek için Delikliçınar Meydanı’nda toplanan Eğitim-İş Denizli Şubesi üyelerine, CHP Milletvekili Kazım Arslan da destek verdi.

Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay, yakalarında “Terörü Lanetliyoruz” yazılı kokartlarla basın açıklamasına katılan eğitimciler adına yaptığı konuşmada, “TBMM, Başbakanlık, Genelkurmay Başkanlığı gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en önemli kurumlarının ortasında bomba patlaması ve katliam yapılmasının, oradaki yurttaşlarımızın yaşamlarına yönelik bir saldırının ötesinde komşumuz Suriye’de yaşanan savaşa ülkemizi ve askerlerimizi ikna etme aracı olduğu kaygısını taşımaktayız” dedi.

MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ, SORUMLULARI İSTİFAYA DAVET ETTİ
Türkiye’yi kan gölüne çeviren ve bu katliamı iktidarını sürdürmek ve başkanlık hedefi için kullanmaya çalışanların istifasının TBMM’de de gündeme getirilmesini isteyen Özbay, milletvekillerine, “Bunu sizlerden istiyoruz. Bu katliamın sorulmaları başta İçişleri Bakanı olmak üzere Emniyet Teşkilatının başındaki yetkililerin hiç mazeretsiz istifa etmeleri gerekmektedir. Bunu Meclis’te de gündeme getirmelisiniz” diye seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı