REKLAMI GEÇ

En aktif kulüp PAÜ GENÇ TEMA

En aktif kulüp PAÜ GENÇ TEMA

Bu yıl 525 üniversite kulübünün katıldığı “En Aktif Kulüp Yarışması”nın birincisi Pamukkale Üniversitesi Genç Tema Kulübü oldu. Kulüp Türkiye’nin sosyal sorumluluk kulüpleri arasında en aktif kulüp olarak seçildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2010 Salı, 17:31

Üniaktivite tarafından 2009-2010 döneminde dördüncüsü organize edilen ve bu sene 525 üniversite kulübünün katıldığı “En Aktif Kulüp Yarışması”nın sonuçları, 19 Haziran’da Microsoft İstanbul Ofisi’nde gerçekleşen ödül töreninde açıklandı. Sosyal Sorumluluk Kulüpleri arasında Pamukkale Üniversitesi Genç TEMA Kulübü bu yıl gerçekleştirdiği yerel ve ulusal etkinlikler ile Türkiye’nin en aktif kulübü oldu.
Bu sene Microsoft’un ana sponsorluğunda dördüncüsü gerçekleştirilen yarışmanın ödül törenine 60 finalist üniversite kulübünün temsilcileri, ayrıca yarışma sponsor temsilcileri ile iş dünyası ve medyadan bir çok değerli isim katıldı. Üniaktivite Genel Koordinatörü Güray Erişkin’in açılış konuşmasıyla başlayan tören, yarışmanın Ana Sponsoru Microsoft’un Akademik Programlar Yöneticisi Mehmet Tunçkanat’ın konuşması ile devam etti. Tunçkanat, konuşmasında yarışmanın Ana Sponsoru olarak başarılı üniversite kulüplerini ve üniversitelileri desteklemekten onur duyduklarını, kulüplerin önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu iletti. Ünlü showman Okan Karacan ve Proje Danışmanı Arzu Uğur’un sunuculuğunu yaptığı törende; spor kategorisinde kulüplere ödüllerini Spor Yazarı Gazeteci Atilla Gökçe, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı; Sosyal Sorumluluk kategorisinde Spor Yazarı Gökmen Özdenak, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak; Sanat kategorisinde Tiyatrocu Yazar Haldun Dormen, Müzisyen Vedat Sakman, Yazar Erdem Genç ve TV Programcısı Canan Metiner; Bilim ve Teknoloji kategorisinde Modern Mortgage Institute Genel Müdürü Alp Demirler, Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu ve Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İpek Tunca; Düşünce ve Genel Kültür kategorisinde spor yazarı Gökhan Dinç, Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, İş ve Kariyer kategorisinde ise Kariyer.net Direktörü Zeynep Oran Çakıroğlu, Medya Takip Merkezi Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs ve Finansbank İK Grup Yöneticisi Hakan Alp takdim ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı