REKLAMI GEÇ

Engelliler Çalışıyor ekibinden ziyaret

Engelliler Çalışıyor ekibinden ziyaret

Engelliler Çalışıyor Projesi ekibi, DTO’yu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2010 Cuma, 16:52

Hollanda Dışişleri Bakanlığı’nın “Matra” programı kapsamında yürütülen ve Denizli Belediyesi’nin yerel koordinatörlüğünü üstlendiği, Denizli Ticaret Odası’nın da destek verdiği Engelliler Çalışıyor Projesi ekibinden Hans Virind ve Leo Kooyman, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti. Workability Europe Yönetim Kurulu Başkanı Hans Vrind ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Leo Kooyman, Denizli Ticaret Odası’nın “Engelliler Çalışıyor Projesi”ne verdiği destek dolayısıyla Başkan Necdet Özer’e teşekkür etti. Engelliler için önemli olan bir projede Denizli Ticaret Odası’nı yanlarında gördükleri için mutlu olduklarını ifade eden Genel Başkan Hans Vrind, “Proje fiziksel engellilerin yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda meslek edinmeleri ve Denizli’nin işgücü ihtiyacına nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefliyordu. Gerçekten de proje amacı doğrultusunda yürütüldü. Bizlere katkı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Ticaret Odası olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde projede yer aldıklarını belirten DTO Başkanı Özer, “Engellilerin iş gücüne katılmalarını çok önemsiyoruz. Onların istihdamını kolaylaştıracak bu projede de yer almak bizim sosyal sorumluluğumuzdu. Benzer projelerde beraber yer almayı arzu ediyoruz” diye konuştu. Ziyaret sonunda Özer, Workability Europe Genel Başkanı Hans Vrind ve Sayman Kurul Üyesi Leo Kooyman’a Denizli hatırası olarak çeşitli hediyeler verdi.

Oğuz’u da ziyaret ettiler
Engelliler Çalışıyor Projesi kapsamında Denizli’de gerçekleştirilecek olan ‘Danışma Kurulu Toplantısı’ için Denizli’de bulunan Hollanda Almelo şehrinden proje ortakları, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Oğuz, “Engelli vatandaşlarımızın normal insanlardan soyutlanmadan iş bulabilme imkanı veren bu anlamlı projede ortak çalışmalar yapmaktan çok mutlu olduklarını ve 2007 yılında sözleşme imzalanarak hayata geçirilmiş olan proje ile engelli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı