REKLAMI GEÇ

ENVER başkanlardan memnun

ENVER başkanlardan memnun

Enerji Verimliliği konusunda toplumu bilinçlendirmeyi hedefleyen Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi, Belediye başkanlarını ziyaret ederek, dernek bünyesine kattı. Dernek Başkanı Mehmet Akgün, enerji verimliliği konusunda Merkezefendi, Pamukkale ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin derneklerinin bünyesinde olmasından memnunuyet duyduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 09:17

ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den sonra Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Subaşıoğlu’nun da üye olduğu ENVER Denizli Şubesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Akgün, Enerji Verimliliği konusunda Merkezefendi, Pamukkale ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin derneklerinin bünyesinde olmasından büyük gurur duyduklarını belirtti. Akgün, belediye başkanlarından tam destek alarak Enerji Verimliliği için Denizli’de başarılı çalışmalara imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Akgün, “Biz tüm üyelerimiz ile birlikte sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek ülkemiz ve geleceğimiz için çalışıyoruz. Gün geçtikçe artan üye sayımız Denizli’mizin Enerji Verimliliği konusunda ne kadar hassas olduğunu gösteriyor ki bu da bizleri çok mutlu ediyor. Özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ve üniversitemiz ile birlikte yapacak olduğumuz projeler ile Enerji Verimliliği çalışmalarımız çok başarılı sonuçlara ulaşacaktır” dedi.

Enerji Verimliliğinin çok geniş bir kapsamı olduğunu, enerji denildiğinde sadece teknik değil insan enerjisinin de akla gelmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Subaşıoğlu ise, “Enerji verimliliği ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli bir konu. Toplum olarak bu konuda ne kadar bilinçli ve bilgili olursak hem biz, hem ülkemiz hem de geleceğimiz kazanacaktır. Ama bunun yanında insanların enerji verimliliğini de unutmamak gerekir. Görev dağılımı yaparken doğru işleri doğru kişilere verirsek, o kişi yaptığı işi severek yapacak ve çalıştığı kuruma, sektöre daha verimli olacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

Mustafa Yücel   -  Bağlantı 3 Eylül 2014, 14:21

Başkanlardan memnun olmak için Enerji Verimliliği konusunda niyeti ve adımı görmek lazım. Hiçbirşey yapmadan yakaya rozet takılarak işi şova dönüştürmek işin ciddiyetine karşı yapılmış en büyük darbedir.

Beyhan ÖKMEN   -  Bağlantı 3 Eylül 2014, 11:26

Başkanım çok doğru söylemiş ama gerçekler hiç ama hiç öyle değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı