REKLAMI GEÇ

ENVER koltuğu çocuklara bıraktı

ENVER koltuğu çocuklara bıraktı

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yönetimi çocuklara bıraktı. Çocuklar, ilk yönetim kurulu toplantısında enerji tasarrufu konusunda hassasiyet göstermeyen anne-babalarına kendilerini öptürmeme kararı aldı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 18:20

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri, dernek binasında gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında Başkan Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, enerjinin ülke adına önemine dikkat çekmek için koltuklarını çocuklara bıraktılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yönetim kurulu toplantısını çocuklar gerçekleştirdi. Başkanlık koltuğuna Rana Ceren Göde otururken, diğer çocuklar ise yönetim kurulu üyelerini temsil ettiler. Çocuklar yönetim kurulu toplantısında enerji verimliliği kurallarına uymayan ailelerine kendilerini öptürmeme cezası konusunda görüş birliğine vardı.

ENVER Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün, enerji verimliliğinin ilk olarak çocuklara anlatılması gerektiğini vurguladı. Çocuklarımızın bilgilendirilmesinin gelecek açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Akgün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara şu an neler öğretirsek gelecekte de onu yaşayacağız. Herkesin bildiği gibi enerji kaynaklarımız kısıtlı. Bu bağlamda da projelerimiz devam ediyor. Genel merkezimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan son proje, “Enerji Çocuktur” projesi. Bu proje ile belirli illerde çocuklarımıza enerji verimliliğini anlatan görseller yayınlanacak, toplantılar düzenlenecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle bilinçli görmek bizlere umut veriyor” dedi.

Toplantı sonrası Başkan Aygün, çocuklara enerji tasarruflu ampül dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı