REKLAMI GEÇ

Ermiş gitti, Göcen geldi

Ermiş gitti, Göcen geldi

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nde nöbet değişimi. Derneğin 1988 yılından bu yana şube başkanlığı yapan Azmi Ermiş’in aday olmadığı seçimde, yeni başkan Denizli Barosu Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Komisyonu başkanı Av. Reşat Göcen oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2014 Cumartesi, 18:05

Altı Nokta Körler Derneği’nin Denizli Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu, TMMOB 7. Yıl Salonu’nda yapıldı. 26 yıldır Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şube Başkanlığını yürüten Azmi Ermiş’in aday olmadığı genel kurulda seçimlere tek listeyle gidildi.

Denizli Barosu Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Başkanı Av. Reşat Göcen, şube başkanlığına seçilirken, yönetim kurulunda da Muzaffer Eskin, Meliha Gülseven, Yaşar Telli ve Osman Yaman görev aldı.

YEDEK ÜYE SEÇİLDİ
Gençlere fırsat vermek amacıyla aday olmadığını açıklayan Azmi Ermiş, “Dernek yönetimini gençlere bırakmak istedim. Bunu uzun dönemden beri düşünüyordum. Ama bu ekibi oluşturamamıştım. Şu Gerek yeni başkan Göcen, gerekse yönetim kurulu üyelerinin derneği daha üst seviyelere taşıyacağından ve engellilerin hakkını daha iyi savunacağından eminim. Ayrıca tamamen bırakmış da değilim. Yönetim kuruluna birinci sırada yedek üye olarak seçildim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı