REKLAMI GEÇ

Fotoğraf sanatçısı Çakır Avusturalya’da 3. oldu

Fotoğraf sanatçısı Çakır Avusturalya’da 3. oldu

Denizlili usta fotoğrafçı Mehmet Çakır, ödül koleksiyonuna bir ekleme daha yaptı. Çakır, Avusturalya’da düzenlenen uluslar arası “2nd Queensland International Digital Circuit-2015 Yarışması”nda üçüncü olurken, 13 eseri de sergilemeye değer bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 10:05

Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Çakır’dan uluslararası başarı. Çakır, Avusturalya’da düzenlenen fotoğraf yarışması “2nd Queensland International Digital Circuit-2015”te, “Turbo” isimli çalışmasıyla doğa kategorisinde üçüncü oldu. Doğa kategorisinde bronz madalya kazanan sanatçının siyah-beyaz, renkli ve gezi kategorilerinde de 13 eseri sergilemeye değer bulundu.

ŞANS VE GÖZLEM BİR ARAYA GELDİ
Mehmet çakır’a ödül getiren fotoğrafta, salyangoz ve üzerine konan bir kelebek yer alıyor. Bu fotoğrafı Pamukkale’de çektiğini belirten Çakır, “Geceden yağmur yağmıştı. Yağmur sonrası doğa güzel fotoğraf kareleri yaratır. Bunu bildiğim için erken saatlerde Pamukkale’ye gittim. Yağmurdan ıslanan kelebek kısa uçuşlar yapıp, bir yerde de kanatlarını kurutmaya çalışıyordu. Tesadüfen bir kaya parçası üzerindeki salyangozun üzerine kondu, ben de fotoğrafladım. Bana ödül getiren bir çalışma olduğu için mutluyum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı