REKLAMI GEÇ

“GEREKİRSE EMNİYET’İN KADROSUNDA YER ALIRIZ”

“GEREKİRSE EMNİYET’İN KADROSUNDA YER ALIRIZ”

Terörle mücadelede görev almak isteyen Denizlili  muharip gaziler, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı makamında ziyaret etti.  Gaziler, “Gerekirse  emniyetin kadrosunda yer alırız” dediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2015 Pazar, 13:27

Son günlerde artan terör olaylarına tepki gösteren Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar  ile yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar “Son dönemlerde giderek artan ülkemizin üzerine kabus gibi çöken terör olaylarında emniyet teşkilatımıza ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yapılan saldırıları Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ve yönetimi olarak şiddetle kınıyoruz” dedi.

“Terör örgütlerinin emniyet mensuplarımıza görev başında yaptığı kalleşçe saldırılar biz Muharip Gazileri derinden üzmektedir” diyen gaziler, olgun yaşlarına rağmen gerek duyulduğunda gönüllü olarak emniyetin kadrosu altında terörle mücadelede yan yana kol kola yer alabileceklerini belirttiler.   

 

Yorumlar

ALİ   -  Bağlantı 17 Ağustos 2015, 12:16

bu ülke böyle kuruldu ne sanıyordun genciyle yaşlısıyla beraber omuz omuza senin sandığın gibi tvlerde ki giibi olmuyo bu işler ininden çık da birazda sen destek moral ver…

Bakış Açısı   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 15:52

Amcalarım siz oturun evinizde dışarı çıkmayın, emniyetin işini zora sokmayın. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim sizlere. Gençlere güveniniz olmadığını gösteriyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı