REKLAMI GEÇ

Gaziler, Tugay ve emniyete göreve hazırız dilekçesi verecek

Gaziler, Tugay ve emniyete göreve hazırız dilekçesi verecek

Birbiri arına verilen şehitler gazilerin sabrını taşırdı. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar,terörle mücadelede görev almak istediklerini belirterek, bu konuda Denizli Emniyet Müdürlüğü ve 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na dilekçe vermeye hazırlandıklarını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2015 Çarşamba, 12:43

PKK ‘lı teröristlerin gerçekleştirdiği saldırılarda, 20 Temmuz ve 10 Ağustos’ta 2 şehit veren Denizli’de yaşanan olaylara karşı tepkiler artarken, muharip gaziler de sessizliklerini bozdu. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, dün törenlerle toprağa verilen şehit Komando Er Doğan Acar ile birlikte Denizli’nin terörle mücadeleye verdiği şehit sayısının 144’e ulaştığına dikkat çekti.

Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın şehit düşmesinin bardağı taşıran son damla olduğunu belirten Başkan Helvacılar, “Ülkemiz terör olaylarından dolayı kan ağlarken, biz gaziler sessiz kalamayız. Denizli olarak, 1. Dünya Savaşı’nda 9. Cephe’de 3 bin 72, İstiklal Savaşı’nda 545, Kore Savaşı’nda 10, Kıbrıs Barış Harekâtı’nda 8 şehit verdik. Terörle mücadelede şehit sayımız ise dün törenle toprağa verilen Komando Er Doğan Acar ile birlikte 144 oldu” dedi.

Hükümetin uyguladığı politikaların sonuca ulaşılamadığını belirten Helvacılar, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na dilekçe vermeye hazırlandıklarını açıkladı. Helvacılar, Denizlili gaziler olarak, terörle mücadelede görev almak istediklerini ifade ederek, “Muharip gaziler olarak savaşın tüm kurallarını bilen tecrübeli, bilinçli, emekli asker kökenli sivil toplum örgütleri olarak, ülkemizin terörle mücadelesinde hemen görev almaya hazırız. 20 yaşında gencecik evlatlarımıza kurban vermektense, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve emniyet mensuplarımıza hizmet etmeye hazırız” diye konuştu.

Yorumlar

Türkiyem   -  Bağlantı 12 Ağustos 2015, 14:52

Güçlü Türkiyeye bak devlet uyur asker polis vurulur gazilerimiz de tepki gösteriyo doğal olarak Devlet sözde Güçlü ama Hergün şehit haberleri malesef Devlete olan güvenimizi sarsıyor..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı