REKLAMI GEÇ

Genç avukatlar Denizli’de buluşacak  

Genç avukatlar Denizli’de buluşacak   

Türkiye genelinde 45 Baro temsilcisi ve 300 genç avukatın katılacağı 3. Genç Avukatlar Kurultayı Denizli Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.  

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 17:07

3. Genç Avukatlar Kurultayı, 25-27 Nisan tarihleri arasında Denizli Barosu’nun ev sahipliğinde ColossaeTermal Otel’de düzenlenecek.

Mesleğe yeni başlayan avukatların yaşadıkları sorunların tartışılarak çözüm yollarının bulunması ve Türkiye genelindeki genç avukatların ortak iradelerini bir araya getirmeyi amaçlayan 3. Genç Avukatlar Kurultayı’nda tüm barolardan meslekteki kıdemi beş yılını doldurmamış avukatlar katılacak.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, iki gün sürecek toplantının ilk gününde çözüm önerileri geliştirileceğini, ikinci gününde ise bu önerilerin tartışılarak bildirge haline getirileceğini söyledi. İlhan, “Ev sahipliği yapacağımız toplantı, cumartesi günü genç meslektaşlarımızın sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin oluşturulacağı çalıştay, Pazar günü ise Kurultay şeklinde gerçekleştirilecektir. Pazar günü sorunlara ilişkin çözüm yolları hakkında her çalıştay masasında geliştirilen düşünceler, birer masa temsilcisince açıklanacak ve bu düşüncelere yönelik lehte ya da aleyhte önergeler sunulacak. Önergeler oylanacak, katılımcılardan onay alan düşünceler, sonuç bildirgesinde yer alacak” diye konuştu.

Cumartesi günü, Çalıştay programından sonra Denizli’nin dünyaca bilinen, travertenleriyle ünlü turistik merkezi Pamukkale’nin katılımcılar tarafından gezileceğini belirten Başkan İlhan, “Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Gezimizin ardından genç meslektaşlarımız arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak üzere aynı akşam gala yemeği düzenleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı