REKLAMI GEÇ

Genç Denizlililer Ankara’yı çok sevdi

Genç Denizlililer Ankara’yı çok sevdi

Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesi unvanını elde eden ‘Genç Denizli Projesi’ kapsamında Denizli Belediyesi tarafından Ankara’ya götürülen ‘Genç Denizlililer’, başkentin tarihi ve turistik mekanlarını görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2010 Cumartesi, 16:47

Denizli Belediyesi’nin, gençlere yönelik uygulamaya koyduğu ve geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesi unvanını elde eden ‘Genç Denizli Projesi’ kapsamında 3 okuldan yaklaşık 150 ‘Genç Denizlili’ Başkent Ankara’yı ziyaret etti. Denizli Anadolu Lisesi, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi ve Cumhuriyet Lisesi öğrencileri birer gün arayla Denizli Belediyesi tarafından Ankara’ya götürüldü. Anadolu Jet’in tarifeli uçağı ile gidiş dönüşleri sağlanan öğrenciler başkentte Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, 1. ve 2. TBMM Binaları ve Ankara Kalesi’ni ziyaret ederek inanılmaz bir gün geçirdi.

Gezide öğrencilerin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Parlamento salonunu ziyaret eden öğrencilere meclis çalışmaları hakkında bilgi verildi. Salon içinde ve meclis binası önünde bol bol fotoğraf çeken öğrenciler daha sonra Anıtkabir’e götürüldü. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilere gezinin 2. gününde Anıtkabir’de Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları eşlik etti. Burada ilk olarak aslanlı yoldan yürüyen Denizli heyeti Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. Atatürk Müzesi ve Anıtkabir’in diğer bölümlerini gezen öğrenciler gezi süresince 1. ve 2. TBMM Binaları ve Ankara Kalesi’ne de götürüldü. Başkentin tarihi ve turistik mekanlarını görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşayan öğrencilere Ankara’da kısa bir şehir turu yaptırıldı.

Günün sonunda ise Genç Denizlililerin Anadolu Jet’in tarifeli uçağı Denizli’ye dönüşleri sağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı