REKLAMI GEÇ

GENÇ GİRİŞİMCİLERE DENİZLİ’DEN DESTEK

GENÇ GİRİŞİMCİLERE DENİZLİ’DEN DESTEK

Genç Girişimciler Kurulu’nun davetlisi olarak Denizli’ye gelen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Genel Başkanı Ali Sabancı, DTO, Denizli Belediyesi ve Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Denizlili oda başkanları, Ali Sabancı’ya, genç girişimcilere destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2010 Pazartesi, 18:12

Koordinatörlüğünü Denizli Ticaret Odası’nın yürüttüğü İl Genç Girişimciler Kurulu, “Girişimcilik” konulu panele, Ali Sabancı’yı davet etti. Panel öncesi Ali Sabancı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üst Kurul Üyeleri Esra Tarhan Civelek, Sezai Hazır ve Sinan Ergin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cüneyt Demirkan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Tefenlili de hazır bulundu.

Sabancı’ya Denizli ekonomisi hakkında bilgiler veren Başkan Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ve ilçe odalarının birlikteliği ile oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu’na her zaman destek olduklarını ve onların önünü açmak için oda ve borsa başkanlarıyla birlikte hareket ettiklerini söyledi. Daha sonra Denizli’nin hava yolları konusunda yaşadığı sıkıntıları dile getiren Başkan Özer, Pegasus Hava Yolları’nın Denizli’ye sefer düzenlemesinin şehre sağlayacağı katkılarla ilgili görüşlerini aktardı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci de gençlerin geleceğin ekonomisine sahip olacaklarını ve bu nedenle kendilerine sürekli destek olduklarını söyledi. Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili de gençlerin önünü açabilecek projelere Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte imza atacaklarını dile getirdi.

Ali Sabancı ise Denizli’de gerek kamu kurumları gerekse de sivil toplum kuruluşları arasında birlik ve beraberliğe şahit olduklarına işaret ederek, bu birlikteliklerin Denizlili girişimciler için bir fırsat olduğunu söyledi. Sabancı, koordinatör oda olan Denizli Ticaret Odası’na destekleri ve sağladıkları katkılar dolayısıyla teşekkür ettiğini belirterek, sözlerini tamamladı. Ziyaret sonrasında, Başkan Özer, Sabancı’ya günün anısına bir plaket takdim etti.

Vali’ye ziyaret
Vali Yavuz Erkmen’i de makamında ziyaret eden TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve beraberindeki heyet, Denizli’ye geliş amaçları ile ilgili Vali Erkmen’e bilgi verdi. Vali Yavuz Erkmen, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretin anısına Denizli ürünlerinden oluşan hediyeler verdi.

Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan da, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı’yı makamında kabul etti. Genç girişimcilere destek olmak ve onlarla toplantılar yaparak deneyimlerini paylaşmak üzere yola çıktıklarını kaydeden Ali Sabancı, “78 ilde genç girişimcilerin il başkanı var. Hem il bazında hem de Türkiye bazında temsilcilerimiz bulunuyor. Bizim 2013 için ortaya koyduğumuz hedefe ulaşmak için illeri geziyoruz, toplantı yapıyoruz. Bu hedeflerimiz arasında, Genç Girişimci Derneği’ni oluşturup kentteki ve üniversitedeki gençlere tecrübelerimizi anlatmaktır. İçlerinden girişimci olacaklara destek olmak da diğer bir amacımızdır. Türkiye genelinde 1500 genç üyemiz ve 38 üst kurul üyemiz var. Projemiz herhangi bir siyasi hedef içermemektedir” dedi. Denizli Belediye Başkan Vekili Zolan da, belediyenin gençlere yönelik sunduğu projeler hakkında bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı