REKLAMI GEÇ

GESİFED üyeleri Vali Demir’i ziyaret etti

GESİFED üyeleri Vali Demir’i ziyaret etti

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) üyesi olan ve Denizli Merkezli kurulan, Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) üyeleri, Vali Abdülkadir Demir’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2014 Pazartesi, 15:13

GESİFED Gültekin Okay Salgar başkanlığında, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD), Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği(GİKAD), Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), Denizli Soroptimist Kulübü, İş ve Meslek Kadınları Derneği (DENSOR) ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)’nin katılımı ile kuruldu.

GESİFED’in STK’ların bölgesel gücü olmak için kurulduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, “GESİFED’in bölgesel STK gücü olma yolunda hedefleri ve projeleri var. GEKA ile eş tabanlı amaçları bulunuyor. GEKA ve Denizli Valiliği desteği ile bölgeye önemli katkılar verecektir. Çatısı altında TÜSİAD’ı üye olarak bulundurması ve Türkiye’nin önemli konfederasyonlarından TÜRKONFED Ailesine dahil olması önem arz etmektedir. Yeni bir federasyon olarak Denizli merkezli olmasının da ayrıca bir anlamı bulunmaktadır. Henüz TÜSİAD ile birlikte Denizli ve Aydın’dan iş dünyası temsilcisi olarak altı STK üyemiz var. İvedilikle üye tabanını genişleterek, Denizli ve Aydın’dan yeni STK’ları üye olarak kazanmayı, özellikle Muğla yöresindeki STK ları da bünyeye dahil etmeyi amaçlamaktayız” dedi.

GESİFED ve  üye dernekler hakkında bilgi alan Vali Abdülkadir Demir, Denizli merkezli olarak çalışacak ve Aydın ve Muğla’yı da kapsayacak projeler üretecek olan GESİFED’in, bölgesel katma değer yaratmaya aday bir federasyon olması yönündeki temennilerini ileterek üyelere başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı