REKLAMI GEÇ

Geylan öğrenci yurdunda inceleme yaptı

Geylan öğrenci yurdunda inceleme yaptı

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi’nin düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısına katılmak üzere Denizli’ye gelen TES Genel Başkanı Talip Geylan, Başbuğ Alparslan Türkeş Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 10:03

TES Genel Başkanı Talip Geylan, TES Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, TES Şube Başkanı Emre Erdoğan ile birlikte Pamukkale’nin Kınıklı Mahallesi’nde bulunan Başbuğ Alparslan Türkeş Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ve Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han tarafından karşılanan Geylan ve beraberindekiler, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu’ndan yurt hakkında bilgi aldı.

Dört katlı yurt binasını inceleyen Geylan, hayranlığını gizleyemedi. Geylan, “Hepinizin bildiği gibi ülkemizin en önemli sorunlarından biri de öğrencilerimizin barınma ihtiyacı. Ülkemizin neredeyse her yerinde yurt ihtiyacı bulunuyor. Denizli’ye böyle modern bir binayı kazandıranlara, emeği geçenlere, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu da ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Talip Geylan ve TES heyetine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı