REKLAMI GEÇ

“HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ” YÜRÜYÜŞÜ

“HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ” YÜRÜYÜŞÜ

Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi ile Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli Şubesi, “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşü ile son günlerde şiddetini artıran terör olaylarını protesto edecek. “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşü 30 Ağustos’ta(bugün) saat 17.30’da ADD Denizli Şubesi önünde başlayacak. TGB Denizli şube Başkanı Doğukan Ertan, Çınar Meydanı’nda basın açıklaması ile devam edecek olan yürüyüşe tüm Denizlilileri davet etti

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2015 Pazar, 11:41

TGB Denizli İl Başkanı Doğukan Ertan, yaptığı yazılı açıklama ile ADD Denizli Şubesi ile birlikte gerçekleştirilecek olan “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşüne tüm Denizli halkını davet etti.
Açılım politikalarının ülkemizi kanlı süreçlerin içine ittiğini belirten Ertan, Mehmetçiğin yalnız Türkiye’nin sahipsiz olmadığını göstermek için 30 Ağustos’ta tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de Çınar Meydanı’nda toplanacağız. Bir ayda teröre şehit verdiğimiz 56 Mehmetçiğimizi, ‘Hepimiz Mehmetçiğiz’ sloganıyla gerçekleştireceğimiz yürüyüşle anacağız” dedi.
Son dönemlerde artan terör olaylarını da değinen Ertan, “AKP- PKK ortaklığının ABD güdümündeki “açılımı” barış getirmedi, ülkemizi kanlı süreçlerin içine itti. Bölücü terör örgütü kuvvet topladı, şehirlerimizin içine kadar silahlar depoladı. O depolanan silahlarla, yatak odalarına kadar girerek sırtından vurdular askeri, polisi. Kalleş saldırılarla ve tuzaklarla bir ayda 56 Mehmet’imizi yitirdik. Şimdi sözde “özerklikler” ilan ediyorlar ve o silahlarla pozlar vererek meydan okuyorlar. Mehmetçiği yalnız, Türkiye’yi sahipsiz zannediyorlar. Türkiye sahipsiz değildir! Türk’üyle Kürt’üyle bu memleket bizim!” diye konuştu.

denizli-tgb-30-agustos-cagri-ic
DENİZLİLİLERE ÇAĞRI
TGB ve ADD Denizli Şubesi’nin birlikte organize ettiği yürüyüş,Saat 17.30’da ADD Denizli Şubesi önünden başlayacak. TGB Denizli Şube Başkanı Doğukan Ertan, tüm Denizli halkını “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşüne davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı