REKLAMI GEÇ

Hızını alamayan polis gazetecilere yöneldi

Hızını alamayan polis gazetecilere yöneldi

Berkin Elvan’ın ölümünü protesto etmek isteyen gençleri karga tulumba gözaltına alan asayiş ekipleri, hızını alamayınca olayları görüntüleyen gazetecilere yöneldi. Denizlihaber.com’dan Sedat Kurt’un üzerine yürüyen bir öfkeli polis memurunun yakışıksız tavrına anlam verilemezken, olay yerinde bulunan arkadaşları gazetecilerden özür diledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 16:53

Ekmek almaya giderken başından gaz kapsülüyle vurulduktan sonra yaşam mücadelesini 269. Gün kaybeden Berkin Elvan’ın ölümü, Denizli’de bir gurup genç tarafından protesto edilmek istendi.

Olay yerine sevk edilen asayiş ekipleri arasındaki bazı polis memurlarının hiddetli tavrından,  gözaltı olaylarını görüntülemeye çalışan gazeteciler de nasibini aldı.

Gözaltı olaylarının ardından Denizlihaber.com’dan Sedat Kurt’a yönelen polisleri arkadaşları yatıştırmakta güçlük çekerken, polislerin sert tutumuna anlam verilemedi.

Olay yerinde bulunan diğer Emniyet görevlileri yaşanan olaylar nedeniyle arkadaşları adına gazetecilerden özür dilerken, polisin tutumu çevredeki vatandaşların tepkisini çekti.

Arkadaşımız Sedat Kurt, kendisine yönelik çirkin tutuma maruz kaldığı sıralarda kamerası kayıttaydı işte o anlar

denizli-polis-gazeteci-video-anons

Yorumlar

Hüseyin Şahin Özel   -  Bağlantı 12 Mart 2014, 12:48

Her ne olursa olsun, onurlu, omurlu olmayı elden bırakmamak lazım. Gazeteci halkın gözü ve kulağıdır. Hiç kimse engel olmamalı çünkü halkın, kamuoyunun adına görev yapıyor. Sadece kınıyorum.

ali akturk   -  Bağlantı 11 Mart 2014, 23:40

haliyle sakin olmak lazım,her iki tarafta zor bir görev yapıyor.gazetecilik haber poliste hakikaten böyle olaylarda çok zor görev yapıyor.gelmiş geçmiş olsun….

ali akturk   -  Bağlantı 11 Mart 2014, 23:38

üzülme be sedat senin iyi bir gazeteci olduğunu dünya alem biliyor,geçmişte ulusal kanallarda canlı yayınlarda yaptık.olayların stresi polisimizi de haliyle strese sokmakta üzmektedir.emir kulu olmak haliyle çok zor.

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 11 Mart 2014, 18:25

Öyle demeyin yeni atamalarda terfi edecek adam. vali falan olur belki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı