REKLAMI GEÇ

Kamu-Sen Denizli Teşkilatı şehitler için yürüdü

Kamu-Sen Denizli Teşkilatı şehitler için yürüdü

Kamu-Sen Denizli Teşkilatı, Afrin’de şehit düşen ve operasyona devam eden Mehmetçiklerimiz için yürüdü. Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, “Ordu- millet derler bize, 80 milyon askerimiz var” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2018 Pazartesi, 18:49

Kamu-Sen Denizli İl Teşkilatı’nın Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerimiz için yürüyüş düzenledi. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Merkezefendi MHP İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ve ülkü ocaklarının destek verdiği etkinlikte, grup sloganlar eşliğinde yürüdü.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na gelen grup, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı söyledi.

Grup adına konuşan Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, “Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekât, Türk milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız” dedi.

“Hepimiz birer Mehmetiz, birer askeriz” diyen Kurşunoğlu, “Bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Dost düşman, yedi düvel iyi işitsin. Biz, Türkü ile Kürdü ile Lazı, Çerkezi, Arap’ı ile bir ve bütünüz. Sanılmasın ki, Türk Ordusu yalnızca silah altındaki askerlerimizden ibarettir. Ordu-millet derler bize, 80 milyon askerimiz var” dedi.

“BÜYÜK YÜRÜYÜŞ BAŞLADI”
Kamu-Sen olarak 400 bin üye ile Mehmetçiğin yanında olduklarını belirten Kurşunoğlu, “Şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor. Gün bu gündür. Büyük yürüyüş başladı. Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin’e yürümeye hazırdır. Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren, gelmiş geçmiş bütün kahramanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Grup, duaların okunmasının ardından dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı