REKLAMI GEÇ

Karadeniz fırtınası esti

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 4. yılını ünlü türkücü Volkan Konak Konseri ile kutladı. Karadenizlilerin akınına uğrayan Açık Hava Tiyatrosu Binlerce türkü severi ağırladı.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 4. yılını Karadenizli Türkücü Volkan Konak Konseri ile Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen konseri ile kutladı.

Konsere Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Ak Parti Milletvekili adayı Mithat Ekici ve çok sayıda davetli katıldı. Karadenizli Türkücü Volkan Konak birbirinden güzel türküler ile dinleyenlere doyumsuz anlar yaşattı. Dinleyiciler zaman zaman şarkılara cep telefon ışığı ve çakmak yakarak eşlik ettiler. Volkan Konak Karadeniz fıkraları ile dinleyenleri kahkahaya boğarken muteşem gece horonlar ile sona erdi.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Uzunoğlu unutulmaz bir gece yaşadıklarını belirterek “Derneğimizin 4. yıl kutlamaları için Karadeniz Bölgemizin sevilen usta türkücülerinden Volkan Konak konseri ile unutulmaz bir gece yaşadık. Bu mutluluğu bizlerle paylaşan herkese teşekkür ederim. Kalabalık bir katılım ile gerçekleşen konser bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Karadeniz hemşerilerimiz gecede birlik ve beraberliklerini göstermiş oldu.

Etkinliklerimiz devam edecektir’ şeklinde konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı