REKLAMI GEÇ

Karadeniz kültürü tanıtılacak

Karadeniz kültürü tanıtılacak

Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Uzunoğlu, 2008 yılında Karadeniz kültürünün tanıtılması ve Denizlilerin de ilgisinin çekilmesi için projeler ürettiklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2008 Cumartesi, 01:00

Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, 2007 yılını değerlendirilmesi ve 2008 yılı projeleri, hedefleri için biraraya geldi. 24 Şubat’ta yapılacak olan genel kurul öncesi,

Dernek üyeleri ile buluşan Dernek Başkanı İbrahim Uzunoğlu, birlik ve beraberlik içinde gelenek ve kültürlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Uzunoğlu, “Dernek olarak üyelerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız ve yapamadığımız hizmetleri gözden geçirerek, bundan sonra atacağımız adımları, yeni oluşacak yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber planladık. 2007 yılında derneğimizin üye sayısını arttırdık. Yaptığımız etkinliklerde Karadenizli hemşerilerimize adımızı duyurduk ve bize ulaşılmasını sağladık. 2008 yılında üye çalışmalarımız ile birlikte kültürümüzün ve geleneklerimizin tanıtılmasını da sağlayacağız. Düzenleyeceğimiz etkinlikler ile hem yeni neslimiz geleneklerimizi tanıyacak hem de bu kültürlerimizi Denizli halkına sunacağız. Yine birlik ve beraberlik içinde geleneklerimizi yaşatacağız. Amacımız Denizli’de bütün Karadenizlileri bir dernek çatçısı altında toplamak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı