REKLAMI GEÇ

“Kentler çocuklarındır”

“Kentler çocuklarındır”

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfının yürüttüğü “Kentler Çocuklarındır Kültürel Eğitim Programı” Denizli Mimarlar Odası Toplantı Salonunda başladı. Eğitim sonunda 25 öğrenci “Kültür Elçisi” sertifikası alacak ve eğitim süresince öğrenciler üç gün boyunca Denizli’nin doğa ve kültür varlıklarıyla ilgili bilgilendirilecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfının yürüttüğü “Kentler Çocuklarındır Kültürel Eğitim Programı” Denizli Mimarlar Odası Toplantı Salonunda başladı. Eğitimlerin başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin törende yaptığı konuşmasında çok önemli bir projeyi başlattıklarını belirterek; “Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı ve Mimarlar Odasının işbirliği ile sizler öncelikle belli bir eğitimden geçip daha sonra ilimizdeki tarihi ve kültürel mekânları gezeceksiniz. İlimizdeki Kültür Varlıklarımız hakkında bilgi sahibi olacaksınız ve bundan sonra sizlere verilecek kültür elçisi ünvanıyla beraber hem çevrenizde arkadaşlarınıza hem de ilimizin kültürel değerlerini tanımayan arkadaşlarınıza kentimizi tanıtma anlamında önemli bir misyon yüklenmiş olacaksınız. Bizim arzumuz bu dönemi ve eğitimi iyi değerlendirip başarılı olmanız. ÇEKÜL Vakfı ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

21–23 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek eğitim sonunda 25 öğrenci “Kültür Elçisi” sertifikası alacak ve eğitim süresince öğrenciler üç gün boyunca Denizli’nin doğa ve kültür varlıklarıyla ilgili bilgilendirilecek ve ayrıca yapılacak olan kent gezileriyle çocukların aldıkları bilgileri yerinde incelemeleri sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı