REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük Vakfı’ndan önemli projeler

Kızılcabölük Vakfı’ndan önemli projeler

Kızılcabölüklüler Vakfı, kısa süre önce gerçekleştirdiği genel kurulun ardından görev bölümünü yaptı. Yeni yönetim, basının karşısına geçti, yaptıkları ve planladıkları çalışmaları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2016 Salı, 12:17

Kızılcabölüklüler vakfı yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında yeni yönetimi tanıttı. Vakıf Başkanlığına Osman Erkli getirilirken, Osman Gönlüm ikinci başkan, Metin Dayıoğlu genel sekreter, Gülay Ulukoç sayman olarak görevlendirildi. Ramazan Yılmazlı, Ali Mete Aktaş, Leman Tayanç, İsmail Gürel, Osman Ulubaşoğlu, Abdullah Gönültaş, Veysel Özden, Bekir Sıtkı Kocayiğit, Volkan Sepin, Hilmi Gökçe, Hasan Çağırıcı, Ahmet İlem ve İbrahim Çöllü de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

2 BİN ÖĞRENCİYE BURS VERİLDİ
Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, vakfın 1994 yılında kurulduğunu belirterek, 2 bin üniversite öğrencisine burs desteği sağladıklarını söyledi. Bu yıl da 100 öğrenciye burs imkanı verildiğini belirten Erkli, daha önce belediye tarafından yapılan Kızılcabölük-Denizli Yol yürüyüşünün vakıf tarafından 22 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini kaydetti.

Erkli, “Kızılcabölük Tekstil ve Moda Festivali’ni de temmuz ayında gerçekleştireceğiz. Geleneksel Off Road yarışları da 10 Temmuz’da yapılacak. Bir başka amacımız da Kızılcabölük Kültür Evi’nin oluşturulmasını sağlamak. Burada çok özel etkinlikler ve eğitimler verilecek. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek organizasyonlara daha fazla ağırlık verilecek” dedi.

Esnaf ve sanatkarların il dışı fuar ve festivallerde yer almalarını sağlamak üzere girişimlerin artırılacağını dile getiren Erkli, Kızılcabölük’e özgü ürünlerin pazarlanması ve ekonomik girdi sağlanması için vakıf olarak daha aktif rol üstleneceklerini kaydetti.

Türkiye’nin önemli isimlerinden Özay Gönlüm’ün adının yaşatılması için bir dizi etkinlik planlandığını vurgulayan Osman Erkli, Özay Gönlüm Evi oluşturmak için de çalışmaların yoğunlaştığını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı