REKLAMI GEÇ

MEHMETÇİK İÇİN 30 AĞUSTOS’TA ÇINAR’DA OLACAKLAR

MEHMETÇİK İÇİN 30 AĞUSTOS’TA ÇINAR’DA OLACAKLAR

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli Şubesi, son günlerde şiddetini artıran terör olaylarını protesto etmek amacıyla 30 Ağustos’ta saat 20.00’da Çınar meydanında toplanacak. TGB’li gençler, Gazi Bulvarı’nda bildiri dağıtıp, Denizlilileri “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşüne davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2015 Cumartesi, 10:31

TGB Denizli İl Başkanı Doğukan Ertan, yaptığı yazılı açıklama ile 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşüne tüm Denizli halkını davet etti.
Açılım politikalarının ülkemizi kanlı süreçlerin içine ittiğini belirten Ertan, Mehmetçiğin yalnız Türkiye’nin sahipsiz olmadığını göstermek için 30 Ağustos’ta tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de Çınar Meydanı’nda toplanacağız. Bir ayda teröre şehit verdiğimiz 56 Mehmetçiğimizi, ‘Hepimiz Mehmetçiğiz’ sloganıyla gerçekleştireceğimiz yürüyüşle anacağız” dedi.

denizli-tgb-30-agustos-cagri-ic
Son dönemlerde artan terör olaylarını da değinen Ertan, “AKP- PKK ortaklığının ABD güdümündeki “açılımı” barış getirmedi, ülkemizi kanlı süreçlerin içine itti. Bölücü terör örgütü kuvvet topladı, şehirlerimizin içine kadar silahlar depoladı. O depolanan silahlarla, yatak odalarına kadar girerek sırtından vurdular askeri, polisi. Kalleş saldırılarla ve tuzaklarla bir ayda 56 Mehmet’imizi yitirdik. Şimdi sözde “özerklikler” ilan ediyorlar ve o silahlarla pozlar vererek meydan okuyorlar. Mehmetçiği yalnız, Türkiye’yi sahipsiz zannediyorlar. Türkiye sahipsiz değildir! Türk’üyle Kürt’üyle bu memleket bizim!” diye konuştu.

GAZİ BULVARINDA BİLDİRİ DAĞITIM YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİLER
Gün “Hepimiz Mehmetçiğiz” deme günü olduğunu vurgulayan TGB Denizli şubesi üyeleri, Gazi Bulvarı’nda dağıttıkları bildiri ile Denizlilileri 30 Ağustos’ta Türk bayraklarıyla ‘Hepimiz Mehmetçiğiz’ eylemine çağırdı. Denizli’de de gerçekleşecek yürüyüş için TGB Denizli, 30 Ağustos günü saat 20.00’da Çınar Meydanı’nda olacak.

ADD DE ÇINAR’DA OLACAK
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, “Ulusal Bağımsız Yürüyüşü” gerçekleştirecek. ADD Denizli Şubesi’nde toplanacak olan ADD üyeleri, saat 18:30’da Çınar Meydanı’na yürüyecek. ADD Denizli Şubesi, “Bayrağını Al Gel” diyerek Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı