REKLAMI GEÇ

Meslektaşlarının emanetine sahip çıkıyorlar

Meslektaşlarının emanetine sahip çıkıyorlar

Türkiye Mümessil Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği üyeleri, İzmir’de kocası tarafından öldürülen ilaç mümessili meslektaşları Eda Okutgen’in oğlunun öğrenimine devam edebilmesi için yardım kampanyası başlattılar.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2015 Salı, 15:58

3 yıldır düzenlenen 14 Nisan Tıbbi Mümessiller Günü dolayısıyla Türkiye Mümessil Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği üyeleri valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk koydu. 

İlaç mümessilleri, anma etkinliğinde anlamlı bir kampanyanın da duyurusunu yaparak destek istediler.
Dernek üyeleri, İzmir’in Karabağlar ilçesinde geçen yıl Kasım ayında kocası tarafından öldürülen İlaç Mümessili Eda Okutgen’in oğlu 12 yaşındaki Batuhan’ın eğitimine devam edebilmesi için SMS ile bağış kampanyası başlattılar.

ic

Mart ayında başlatılan SMS ile bağış kampanyası 6 ay boyunca devam edecek.  Türkiye Mümessil Dayanışma Derneği Denizli Temsilcisi Erhan Çelik, kampanyaya katılacakların Turkcell’den 7156, Vodafone ve Avea’dan 1404’e atılacak her mesajla meslektaşlarının geride bıraktığı evladının eğitimine 5 TL katkı sağlayacaklarını söyledi.
Çelik, “Eda Okutgen’in oğlu 12 yaşındaki Batuhan’ın eğitimine devam edebilmesi için SMS ile bağış kampanyamıza devam ediyoruz. Bu vahim olay meslektaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Meslektaşımızın oğlu, yavrumuz Batuhan kimsesiz kaldı. Yavrumuz Batuhan’ın okul masraflarını karşılamak için SMS kampanyası başlattık. Batuhan’a sahip çıkıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı