REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’dan DTO’ya ziyaret

MÜSİAD’dan DTO’ya ziyaret

MÜSİAD’ın 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için Denizli’ye gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve ekibi, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2010 Cuma, 17:28

Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Memişoğlu, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Yağcı ve Ali Önal’ın karşıladığı MÜSİAD heyetinde, Ömer Cihad Vardan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Nail Olpak, Mehmet Develioğlu, Mehmet Nuri Görenoğlu, Ali Reis Topçu ve MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol hazır bulundu.
20. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirecekleri Genel İdare Kurulu Toplantısı’nı, 20 plakalı il olan Denizli’de yapmayı tercih ettiklerini söyleyen MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, “Denizli tekstili, mermeri ve doğal güzellikleri ile her zaman ön planda olan bir ilimiz. Bizim yakından takip ettiğimiz Denizli, Türkiye ekonomisine sağladığı katkılarla her zaman kendisinden söz ettirmiştir. Biz de yıldönümü kutlamalarımız çerçevesinde Denizli’yi özellikle tercih ettik.” dedi.
Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Memişoğlu MÜSİAD’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “MÜSİAD’ın Denizli’de ve Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu çalışmaların başarılı bir şekilde devam etmesini diliyor ve 20. kuruluş yıl dönümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca kuruluş yıl dönümüzde Denizli’de ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirmeniz dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Memişoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Vardan’a gümüş Denizli horozu ve bornoz takımı hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı