REKLAMI GEÇ

Denizli bu düğünde buluştu

Denizli bu düğünde buluştu

Denizlispor yönetiminde yıllarca görev alan, Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Necdet Yılmaz’ın avukat kızı Fulden ile öğretmen Hacer-Hasan Birgan’ın avukat oğlu Mehmet muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 10:29

North Point Otel’de bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen Fulden-Mehmet Birgan çiftinin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

Genç aşıkların nikah şahitliklerini ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eski Denizlispor başkanı işadamı Mustafa Baysal, Şenol Başışık ve TÜRMOB üyesi Rıfat Nalbantoğlu yaptı.

North Point Otel’de gündüz nikah ve akşam yapılan eğlence; protokol, siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Özel davetlilerin yer aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Dansların yapıldığı, oyunların oynandığı gece muhteşem bir atmosferle son buldu.

Fulden-Mehmet Birgan çiftinin balayını Kıbrıs’ta geçireceği açıklandı. Yılmaz ve Birgan ailesi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Davetliler ise planlanan gecenin her bir ayrıntısı ile çok iyi tasarlandığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı