REKLAMI GEÇ

Öğrenciler için panayır düzenlediler

Öğrenciler için panayır düzenlediler

Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği (OKİSDER), 25 firmanın katılımıyla yılbaşı panayırı düzenledi. Dernek Başkanı Nalan Kaynak, panayırdan elde edilecek gelirle 100’e yakın üniversite öğrencisine burs verileceğini söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2015 Perşembe, 17:17

Denizli’de okuma istekli çocuklara destek olmak amacıyla 1995 yılından kurulan OKİSDER, özellikle üniversite öğrencilerine burs desteği sağlıyor.

denizli-okisder-panayir-ic
Başkanlığını Nalan Kaynak’ın üstlendiği ve Birgül Afyon, Fisun Baron, Nihan Özel, Nihal Karademir, Yeşim Panayır ile Neşe Sevim’in yönetim kurulunda yer aldığı OKİSDER, 55 üyesi ve Denizlili yardımseverlerin desteği ile faaliyet gösteriyor.

denizli-okisder-panayir-ic-1

Sık sık düzenledikleri kermeslerin geliri ile üniversite öğrencilerine burs desteği verdiklerini söyleyen Başkan Nalan Kaynak, “Bu etkinliğimizde 25 firmamız destek sağladı. Yaklaşan yılbaşı nedeniyle panayır havasında geçen kermesimizin geliri de 100’ün üzerinde öğrencimize burs olacak” dedi.

ARADIĞINIZ HERŞEY BU PANAYIRDA
Giyimden bujiteriye, kozmetik ürünlerden süs eşyalarına kadar 25 firmanın katılarak açtıkları stantlar göz kamaştırırken, bir stant davetlilerin ilgi odağı oldu.

denizli-okisder-panayir-h
Zahide Kaynak Dinçer, panayırda açtığı stantta, bir süre önce gittiği kursta öğrendiği yağlı boya ile hat sanatı tablolarını öğrenciler yararına satışa sundu. “Bu benim ilk kişisel sergim” dediği standında, 11 yağlı boya, 21 hat sanatı tablosunu öğrenciler için satışa çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı