REKLAMI GEÇ

Okudular özetlediler ödülleri aldılar

Okudular özetlediler ödülleri aldılar

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı’nın, CSA Ortaokulu ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Gezici Kitap’ projesi sona erdi. 13 Nisan-12 Haziran tarihleri arasında uygulanan proje kapsamında 50 kitap 139 öğrenciye ulaştı. Okudukları kitapları en iyi özetleyen 3 öğrenci yine kitapla ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2015 Çarşamba, 11:25

Ulusal kalkınmaya, yöresel gelişime ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına katkıda bulunmak amacıyla 1999 yılında kurulan Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, kitap okumanın önemine dikkat çekmek, okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla, “Gezici Kitap” projesini hayata geçirdi.

13 Nisan-12 Haziran 2015 tarihleri arasında uyguladığı ‘Gezici Kitap’ projesi bu yıl Cafer Sadık Abalıoğlu Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Okulun Türkçe öğretmeni Pınar Camioğlu danışmanlığında Vakıf kütüphanesinden seçilen 50 kitabın öğrencilere dağıtıldığını ve üç ay içerisinde 139 öğrenciye ulaşıldığını belirten CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Üst Kurul Üyesi Ercüment Erdem, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Okul öğretmenleri tarafından belirlenen 50 kitap, dönüşümlü olarak CSA Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Öğrencilerden okudukları kitapların özetlerini çıkarmalarını istedik. Okudukları kitapları en iyi özetleyen öğrencileri ödüllendirdik. Projemizin amacı öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak” dedi.

denizli-csa-vakfi-gezici-kitap-ic

KİTAPLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER
CSA Ortaokulu’nda düzenlenen törende, en iyi özet çıkaran öğrencilerle birlikte, okul birincisi, ikinci ve üçüncüsü olan öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilere hediyelerini Vakıf Üst Kurul Üyesi Ercüment Erdem ve Vakıf Yöneticisi Sema Yılmaztürk verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı