REKLAMI GEÇ

Pamukkale Londra Fuarı’nda

Pamukkale Londra Fuarı’nda

İngiltere’nin en büyük turizm fuarı World Travel Market 37. kez kapılarını açtı. DENTUROD’un da stant açtığı ve Pamukkale’yi tanıttığı fuara Türk turizmciler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2016 Salı, 11:20

Türkiye’nin turizm alanında önemli pazarlarından biri olan İngiltere’de dünyanın sayılı fuarları arasında gösterilen World Travel Market başladı. Kapılarını 37. kez açan fuara tüm dünyadan olduğu gibi Türkiye’den de önemli katılım sağlandı.

DENTUROD DENİZLİ’Yİ TANITIYOR
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUDOR) Londra Kültür ve Turizm Müşavirliği’nin oluşturduğu 783 metre karelik alandaki stantta Denizli ve Pamukkale’yi tanıtıyor. Stantta, önemli turistik tesisler ile birlikte Colossae Thermal Otel de yer aldı.

783 METREKARELİK STANT, 55 KURUM VE ŞİRKET
Türkiye, bu yıl fuarda turkuaz konseptli bir stantta tanıtılıyor. Türkiye’nin aynı temalı ‘Turkey, Home of Turquoise’ isimli reklam filminin, katıldığı 12 turizm festivalinden 18 ödülle dönmesi de bu konseptin seçilmesini destekleyen nedenlerden biri olarak gösteriliyor.

Yılın ilk fuarı olma özelliğini taşıyan WTM Londra’da turizmciler, pazarın nabzını tutma ve ikili ilişkileri geliştirme şansı bulacak. Fuar, Türkiye’nin İngiltere pazarında şu ana dek yüzde 31.64’lük kayıp yaşadığı 2016 yılının ardından, 2017 yılına dair ilk göstergelerin ortaya çıkacak olması açısından da oldukça önemli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı