REKLAMI GEÇ

Platformdan Gazze duyarlılığı

Platformdan Gazze duyarlılığı

Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu (Denizli Platformu) Dönem Sözcüsü Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Platformu adına Gazze’ye yönelik saldırıların bir an önce son bulması çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 14:15

Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu adına açıklama yapan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Gazze’de yaşanan insanlık dramına son verilmesi için ulusal ve uluslararası tüm aktörlerin çaba göstermesi gerektiğini söyledi. Keçeci, “Din, dil, ırk, toprak sebebi ne olursa olsun, hiçbir sebep yoktur ki masum bir çocuğun, masum bir insanın hayatını alma hakkı versin.” ifadelerini kullandı. 21. yüzyılda hala yanı başımızda savaş sonucu insanların hayatlarını kaybetmesinin kabul edilebilecek bir olgu olmadığını belirten Keçeci, “Mübarek Ramazan ayının bereketli günlerinde, Filistinli kardeşlerimizin çektiği acıları derinden hissediyoruz” dedi.

Suriye ve ardından Irak’ta yaşanan gelişmelerin külleri soğumadan Gazze’de patlak veren olayların tüm dünya gibi kendilerini de tedirgin ettiğini dile getiren Keçeci, “Masumların kanı akıtılarak kazanılan hiçbir zafer takdir edilmeyecektir, ancak uluslararası kamuoyu ne yazık ki gereken duyarlılığı göstermemektedir. Bugün yaşanan bu drama seyirci kalıp ses çıkarmayan her devlet ve kurumun kaybedilen hayatlardan sorumluluğu olacaktır. Denizli Sanayici, Tüccar ve İş Adamları Platformu’nun her bir üyesi olan sivil toplum örgütleri ve onlara üye olan iş adamları olarak, İsrail’in düzenlediği acımasız saldırılar sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yaralananlara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Yorumlar

meşcere   -  Bağlantı 24 Temmuz 2014, 03:26

Platform olarak israili lanetleyen bir ifade beklerdim.Ve Platformdan Filistine 10 milyon dolar bağış yapmasını öneriyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı