REKLAMI GEÇ

‘Önce Bizim Mahallemiz’ kampanyası

‘Önce Bizim Mahallemiz’ kampanyası

Denizli Rotaract Kulübü Başkanı Müge İbanoğlu, “Önce Bizim Mahalle” yardım kampanyası kapsamında Sevindik Mahallesi’nde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2014 Cuma, 09:47

Denizli Rotaract Kulübü, 2014-2015 dönemi çalışma programını açıkladı. Dönem Başkanı Müge İbanoğlu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ilk toplantılarını “Arkeoloji ve Arkeolog Olmak” başlıklı sunumla gerçekleştirdiklerini belirtti.
denizli-rotaract-donem-faaliyeti-ic

Ardından Dünya üzerindeki açlığa dikkat çekmek ve açlığı sonlandırmak için kurulmuş olan Dünya Gıda Programına (WFP) destek vermek amacıyla etkinlik düzenlediklerini kaydeden İbanoğlu, “İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattık. ‘Önce Bizim Mahalle’ adı altında yürüttüğümüz kampanya kapsamında, lokal bölge olarak belirlenen Sevindik Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine 150 erzak paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi” dedi.

İbanoğlu, Denizli Rotary Kulübü’nün başlattığı ve Denizli Rotaract Kulübü olarak destek verdikleri “Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat” projesinin bölgeye tanıtımı yapıldığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı